Public.fr

Opkomende beroemdheden

Public richt zich op opkomende beroemdheden, met een mix van promotie en entertainment. Nabijheid tot de sterren, interviews en verhalen in plaats van schokkende onthullingen.

Public Magazine

Het magazine waarop de site is gebaseerd levert je wekelijks je dosis verhalen van de grootste beroemdheden en de heetste roddels, manieren om je garderobe te updaten met de nieuwste trends op een budgetvriendelijke manier. Stijlanalyse, winkelideeën geïnspireerd door beroemdheden die de lat hoog leggen en schoonheidsadvies om met je look te spelen, plus primeurs, interviews, sappige exclusieve beelden… Publiek brengt je het beste van de buzz en helpt je topmode en -schoonheid te vinden!

Public website

Public.fr is een entertainment site voor de millenials en vooral voor iedereen die geïnteresseerd is in people nieuws. Deze site, opgebouwd rond 4 thema’s (grafisch, technisch, redactioneel en reclame) voldoet aan de verwachtingen van Feminials op een jonge, soms oneerbiedige maar altijd respectvolle toon. Tot slot onderscheidt het zich door zijn moderne en overzichtelijke vormgeving, een vereenvoudigde toegang tot de inhoud maar ook meer vrouwelijke artikelen met een hoge toegevoegde waarde voor Publinautes en vooral favoriete thema’s: ster, TV, royalty, mode, schoonheid.

People: Alle primeurs van Franse persoonlijkheden bekend bij het grote publiek: Laeticia Hallyday, Karine Ferri, Karine Le Marchand, Sophie Davant, Laura Smet, David Hallyday, Iris Mittenaere, enz… maar ook op leden van royalty’s of influencers.

Beauty: Kappers, make-up, huidverzorging, diëten, nagelkunst: Public geeft je tips om u in deze gebieden mooi te voelen met advies van Youtubeuses en sterren op het gebied van schoonheid.

Mode: Public.fr ontcijfert de laatste modetrends door middel van de flagship secties: Star looks, Fashion Coaching, Instaglam, In de kleedkamer van … of Fashion Brigade.

TV: Public volgt en becommentarieert al het laatste nieuws op Reality TV, tv-series of tv-shows zoals TPMP, L’amour est dans le pré, Mariés au premier regard, enz.

Popcultuur: Bioscoop, Muziek, Boeken, Publiek geeft zijn mening over de nieuwste releases. Vind ook de Buzz van de redactie!

Het studentenleven: Naarmate de examens naderen, vind je veel artikelen om je te helpen slagen in je studie: Bac, Brevet, stages en oriëntatie.

Psycho-Sexo: vind alle tips om je seksleven op te vrolijken.

Daarnaast biedt de redactie van Public veel goede tips, maar ook liedteksten, wedstrijden, astrologie of foto’s van mensen. Tot slot kan je vanaf nu alle video’s die de krachtigste inhoud van de site illustreren en de dossiers gewijd aan actuele thema’s in speciale rubrieken ontdekken.


Magazine-Avantages.fr

Best verkopende maandblad voor vrouwen

Voor optimistische vrouwen die op zoek zijn naar feel-good oplossingen. Avantages lezeressen staan energiek in het leven en hebben een positief wereldbeeld. Avantages is een booster voor vrouwen die verantwoord willen consumeren.

De Feel Good spirit

Avantages brengt flexibiliteit en optimisme in het leven van vrouwen. De site helpt de lezeressen met nuttige tips om zich weerbaar op te stellen in een grauwe wereld en depressieve gevoelens af te wenden en/of te overwinnen. Door de keuze van artikels, gericht engagement en doelstellingen anticipeert Avantages op de nieuwe consumentenervaring die plezier en verantwoord consumeren combineert.


Marmiton

Passie voor koken

Marmiton is het grootste digitale merk in Frankrijk dat zich richt op voeding en koken. Met zo’n 70.000 recepten heeft Marmiton sinds de lancering ernaar gestreefd om koken toegankelijk te maken voor iedereen en de liefhebbers van de wereldkeuken te verenigen met hun gedeelde passie voor koken.

Delen van recepten en kooktips

Marmiton is in de loop der jaren uitgegroeid tot een community van miljoenen mensen die hun recepten, kooktips en favoriete eten graag bespreken en delen. Daarenboven is Marmiton ook een app met dagelijkse receptideeën, video’s en tutorials en een zoekmachine die je helpt om honderden verschillende recepten te vinden.

Marmiton magazine & shop

Marmiton is ook beschikbaar in gedrukte vorm. Het magazine verschijnt om de twee maanden en bevat de beste seizoensrecepten op basis van telkens een ander thema. Je vind er ook exclusieve inhoud, waaronder specials zoals “Bien Manger” boekje (eet goed).

Marmiton heeft een online winkel waar u kookgerei, bakblikken, huishoudlinnen, een breed scala aan cadeaus, Marmiton receptenboeken en het Marmiton Magazine kunt kopen.


AuFéminin

Vrouwen boven alles

AuFeminin is ’s werelds grootste uitgever van content en communities voor vrouwen en is actief op alle platformen (websites, mobile, tablets, TV, print).

Aufeminin is de afgelopen jaren door NetObserver® uitgeroepen tot het favoriete Franse vrouwenmerk en brengt een gemeenschap van vrouwen samen over onderwerpen als mode, ouderschap, schoonheid, koken, nieuws en entertainment.

Sterke waarden en sociaal engagement

De inhoud en activiteiten van de aufeminin groep staab voor volgende universele waarden:

  • Vrijheid van meningsuiting
  • Eerbied voor de mensenrechten, de rechten van de vrouw en de rechten van het kind
  • Diversiteit en gelijkheid van mannen en vrouwen
  • Toegang tot gezondheidszorg, onderwijs, cultuur, informatie en digitale technologie
  • Bescherming van de privacy en persoonlijke informatie

Gedreven door dit engagement streven de aufeminin media ernaar om alle sociale kwesties in hun redactionele platforms te integreren.

De ‘Club des Expertes’ is een community van vrouwelijke experts die met aufeminin samenwerken om wekelijks producten te testen (schoonheid, voeding, mode) en hun ervaringen te delen.

Aufeminin sterk vertegenwoordigd op verschillende sociale netwerken:
Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube en Tik tok.


Doctissimo.fr

Gezondheid boven alles

Doctissimo is ontstaan is als een infosite over gezondheid in 2000 na de ontmoeting tussen twee artsen met een uitgesproken wil om duiding te geven aan de patiënt in een complexe medische en paramedische wereld. Vandaag is Doctissimo veel meer dan een gezondheidssite, die zowel het gezin, welzijn als schoonheid aan bod laat komen.

Website met interactieve database

De website bevat een interactieve database met maar liefst 10 grote thema’s: Gezondheid, Geneesmiddelen, Zwangerschap & Baby, Psychologie, Voeding, Schoonheid & Mode, Conditie & Sport, Seksualiteit, Culinair en Natuur.

Doctissimo bevat allerlei toepassingen en diensten (blogs, privéaccounts, fora, …) waarmee de uitgebreide community elke dag zijn mening kan ventileren … en zo de enorme hoeveelheid beschikbare informatie van deze online gezondheidsencyclopedie dagelijks doet groeien.


De kerncijfers

Doctissimo is de onbetwistbare marktleider op het vlak van online gezondheidsinfo in Frankrijk (1 op 4 van de Franse internetgebruikers surft maandelijks naar Doctissimo) en Franstalig België (vertegenwoordigt op zijn eentje nagenoeg het volledige Franstalige publiek met betrekking tot gezondheid).

Entertainment-today.be

Vlaams & internationlaal showbizz nieuws

Entertainment Today is de zustersite van Showbizzsite. Samen vormen ze de referentiesite in Vlaanderen wat betreft de binnen- en buitenlandse showbizz, artiesten en optredens.

Je vindt er de meest recente inhouden van je favoriete Vlaamse soaps en programma’s, maar ook nieuws over het dagelijkse leven van de Bekende Vlaming.

Entertainment nieuws sinds 2014

Entertainment Today is sinds 2014 de referentie voor al je showbizznieuws uit Vlaanderen en Nederland. Met rubrieken als: Shownieuw, Radio, Televisie, Theather, Film & Litteratuur en Vrije Tijd dekt de site een breed gamma een entertainment in België, maar ook Nederland.

Sinds de zomer van 2019 is er een samenwerking met Showbizz site waarbij beide sites samenwerken om zo elk nog meer informatie uit de Showbizz en Entertainment wereld aan hun bezoekers aan te bieden.


Tête à modeler

Tips voor ouders om je kids te amusren

Tête à modeler is de referentiesite voor ouders om de kinderen bezig te houden met edutainment activiteiten en om de ouder-kind relatie te verrijken.

De site voor de ouders op het web

Tête à modeler biedt meer dan 20.000 activiteitenbladen om de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar te ondersteunen.

De inhoud van de site is aangepast aan de leeftijd van de kinderen en er zijn speciale folders voor grote jaarlijkse wederkerende evenementen (Kerstmis, Pasen, Moederdag, Terug naar School, enz.).

Tête à modeler dekt alle thema’s die verband houden met de leefwereld van het gezin: doe-het-zelf / Kleuring / Kinderen / Baby / Onderwijs / Gezondheid / Koken / Ecologie / Zwangerschap / Winkel / Video’s / Blog

.


Cosmopolitan.com

The number 1 Millenial brand

Cosmopolitan helpt miljoenen vrouwen om het beste uit zichzelf te halen en hun leven te leiden op de manier waarop zij dat willen. Cosmopolitan inspireert en motiveert met persoonlijk en hands on advies op het gebied van beauty, fashion, health, liefde en sex.

De Cosmo vrouw is een Fun, Fearless, Female die zich verbonden voelt met het sterke empowerment merk Cosmopolitan. Ze vindt het belangrijk om het beste uit zichzelf te halen en zich goed te voelen. Door zichzelf goed te verzorgen- zowel op uiterlijk als op health gebied – voelt ze zich sterker en kan ze de wereld aan.

Life improvement platform

Cosmopolitan is wereldwijd het grootste glossy magazine voor Sterke, Slimme en Sexy vrouwen. Elke maand alles over liefde, relaties, carrière, gezondheid, uitgaan, beauty, mode, reizen, spraakmakende interviews met celebrity’s en nog veel meer! Cosmopolitan makes the best of you, elke maand weer.

Cosmopolitan is het grootste life improvement platform voor de Millennial vrouw.  Een platform dat vrouwen helpt en inspireert hun lifegoals te bereiken. Persoonlijke doelen van Millennials vormen het uitgangspunt bij alles wat we doen. We help young women to stand stronger in life.

Kerncijfers

  • De Cosmo-vrouw is een fun, fearless female die zich verbonden voelt met het sterke empowerment-merk Cosmopolitan.
  • Ze vindt het belangrijk om het beste uit zichzelf te halen en zich goed te voelen. Door zichzelf goed te verzorgen – zowel op uiterlijk als op health gebied – voelt ze zich sterker en kan ze de wereld aan.
  • De Cosmo-vrouw waardeert vriendschap en relaties met anderen enorm. Ze ziet het belang van het goed zorgen voor de wereld in, zolang het op een low key-manier haalbaar is.
  • De Cosmo-vrouw is sterk geïnteresseerd in: beauty & personal care, mode & -trends en events.
  • De Cosmo-vrouw besteedt meer geld dan haar omgeving uit aan: cosmetica, kleding en vakanties.

Scholieren.com

Hulp voor scholieren

De redactie van Scholieren.com helpt je door je middelbare schoolperiode te komen. Check de blog voor toffe video’s en schrijfsels.

Boekverslagen en samenvattingen online

De grote publiekstrekker van Scholieren.com is de database met boekverslagen, werkstukken, samenvattingen en meer. Daarnaast vind je op Scholieren.com ook een blog met dagelijkse verse posts van scholieren die schrijven over hun leven, een videoplatform, een speciale eindexamenpagina en meer.


ELLE

ELLE is intelligent en neemt mode serieus

ELLE.fr is de site van alle nieuwste trends op het gebied van mode, schoonheid, mensen, vrije tijd, koken, decoratie of het ELLE Active-gedeelte om zo dicht mogelijk bij het universum van het merk en de verwachtingen van de lezers te blijven. Je vindt er ook praktisch advies, video-tips, portretten en confidenties van sterren en ontwerpers…

Pebble Media biedt de Belgische bezoekers aan op Elle.fr

ELLE = MODE = ELLE

De Franse oprichtster Hélène Lazareff zei het al in 1945: “ELLE is all about creating appetite”. ELLE is het grootste modeblad ter wereld, waarbij mode ook staat voor beauty, uitgaan, hotspots en hot people. De redacteuren zijn er 24/7 mee bezig en staan model voor de doelgroep: hoogopgeleide vrouwen (en vooruit, 1 man) die in de stad wonen en werken, veel reizen, uitgaan en gek zijn op mode. ELLE weerspiegelt de tijdgeest en de belevingswereld van haar lezeres en is always in the know.

Onder supervisie van de plaatselijke redacties en via 4 grote thema’s (Mode, Beauty, Maatschappij en Actualiteit) volgt de nieuwe ELLE.be alle huidige trends en biedt het surfers een echte ‘Belgische’ kijk op de nationale en internationale vrouwelijke actualiteit.  

ELLE is INSPIRATIE , ASPIRATIE , NOOIT ALLEDAAGS OF GEWOONTJES

ELLE digitaal

ELLE in digitale versies: de continue ELLE-ervaring. Alle expertise, de toon en het unieke universum van ELLE’s News, Fashion, Beauty en Lifestyle zijn op elk moment terug te vinden op ELLE.FR, het alter ego van ons magazine of op de sociale gemeenschappen voor een duik in het bruisende hart van ELLE. Exclusieve inhoud en formaten om te lezen, te bekijken en te beleven, altijd zo dicht mogelijk bij onze lezers van vandaag en morgen.


Showbizzsite.be

Vlaams & internationlaal showbizz nieuws

Showbizzsite.be is de referentiesite in Vlaanderen en ver daarbuiten die je dagelijks het beste nieuws brengt van de binnen- en buitenlandse showbizz, artiesten en optredens.

Je vindt er de meest recente inhouden van je favoriete Vlaamse soaps en programma’s, maar ook nieuws over het dagelijkse leven van de Bekende Vlaming.

Voor en door Vlaamse Showbizz fans

Showbizzsite.be is een site gemaakt voor en door Vlaamse Showbizz fans. Oorspronkelijk gegroeid van een site die enkel aandacht had voor Vlaams muzikaal talent, naar een volwaardige site over alle aspecten van de showbusiness en dus niet alleen het muzikale aspect.

Vandaag kan je op de site terecht voor een zeer uitgebreid showbizz nieuws van binnen- en buitenland, maar ook voor informatie van je favoriet soap, bio’s van artiesten, foto’s van Vlaamse evenementen zoals première van een musical of film, maar sinds kort ook zelfgemaakte video reportages.


MagicMaman.com

Alles voor de Super-Mama

Wat jonge (of toekomstige) moeders ook meemaken, MagicMaman geeft een schat aan nuttige informatie die de moeders helpen om de verschillende vroege levensfasen te begrijpen. Er zijn zoveel vragen over zwangerschap, eetgewoonten, opvoeding, verzorging, … MagicMama(n) probeert ze allemaal klaar en duidelijk te beantwoorden met artikels verdeeld in 5 grote chronologische categorieën (van de kinderwens tot het omgaan met een 18-jarige).  

Advies van moeders voor moeders

En wat is er nu beter dan het advies van andere moeders? Je krijgt als bezoeker een antwoord op al je vragen, vindt er tal van artikels geschreven door communityleden en kan je ervaringen delen met andere mama’s op de verschillende forums van de website.    

MagicMaman biedt echter meer dan louter informatie. De website verwent trouwe bezoekers met ontspanning via allerlei wedstrijden, online spelletjes en kortingsbonnen. Bezoekers kunnen zelfs rechtstreeks online bestellingen plaatsen. Dit alles maakt van deze website een onmisbare omgeving voor elke jonge (of toekomstige) mama.

Secties: Magicmaman TV / Conceptie / Zwangerschap / Voornamen / Baby / Kind en tieners / School / Vrouw / Praktijk / Recepten / Thuis / Winkel / Tovenaars TV / Conceptie / Zwangerschap / Voornamen / Recepten / Thuis / Winkel


Njam.tv

100% Eten & Koken

Njam! is het enige Vlaamse televisiekanaal dat zich volledig toelegt op eten en koken. Het kanaal biedt kwalitatieve kookgerelateerde programma’s met lokale en internationale chef-koks en trendy culinaire bloggers. Bij Njam! heeft alles te maken met koken en lekker eten.  Hierdoor heeft Njam! een betrokken en geïnteresseerd publiek opgebouwd.    

De beste Belgische chef-koks

Bekroonde Belgische chef-koks zoals Peter Goossens, Roger Van Damme, Dominique Persoone, Johan Segers en Gert De Mangeleer presenteren dagelijks hun beste gerechten en tips over Njam!    

Opkomend talenten, buitenlandse chefs en toegewijde fijnproevers

Maar Njam! is ook een platform voor aankomend talent, chefs met buitenlandse roots, toegewijde foodies, topsommeliers, cocktailexperts en meer. Njam! bestrijkt het volledige culinaire assortiment.

Actieve foodcommunity

Elke week worden nieuwe clips geüpload naar het Njammie! Youtube kanaal. Het biedt nieuwe, verrassende recepten met eenvoudige stappen, zodat iedereen thuis de afwas kan doen. Njam! behandelt zijn kijkers voor een nieuw deel van online inspiratie.  

10 jaar Njam!

Tien jaar geleden zette Njam! jullie voor de eerste keer in vuur en vlam! Nu tien jaar laten is njam! nog steeds de meest smaakvolle culinaire familie en daar drinken we op!Leve njam!, leve de chefs en leve jullie: al 10 jaar lang het meest smaakvolle publiek!


Smakelijk!

Dagelijkse kost is jouw nummer 1 voor nieuwe recepten, leuke weetjes, toffe video’s en meer. Kortom dé plek bij uitstek om te koken met gezond verstand!

Toegankelijk en no-nonsence keuken

Dit kookprogramma verscheen voor het eerst op het scherm in 2010. Dagelijkse Kost ruilde de gebruikelijke ‘chef-in-witte-schort’ in voor ‘guy-next-door’ Jeroen Meus en ruilde de studio-keuken in voor een echte huiselijke keuken. Het hele concept moest toegankelijk, warm en no-nonsense zijn zoals de titel beloofde. Het kookprogramma is al enkele keren tot het populairste programma van het jaar uitgeroepen. Sinds het begin is het recept onveranderd: eenvoudige gerechten, klassiekers met een twist, heel veel ambiance … en een klodder boter.    

Bestverkopende kookboeken

De ‘Dagelijke kost’ kookboeken zijn referenties in de collectie van elke Vlaming die graag in de pot roert. De recepten zijn een mix van standaard en out-of-the-box, met oog voor kookplezier, seizoensgebonden producten en betaalbare prijzen.  

Populairste kooksite

Dagelijksekost.be is het grootste video-receptplatform van Vlaanderen. Naast een nieuw recept elke dag, zowel in tekst als video, bevat de site kooktechnieken en basisvoorbereidingen met een uitgebreid en praktisch stappenplan.

Met 2 miljoen unieke bezoekers per maand is Dagelijkse Kost twee keer zo groot als de volgende kooksite. De fans zijn extreem social: + 225.000 Facebook-volgers, 38.400 op Instagram en 8.100 op Twitter.