ComedyCentral.be

De beste Comedy!

Comedy Central is ‘the number 1 source for a good laugh’ en comedy is het nummer 1 interessegebied van jongvolwassenen. Comedy Central zendt 24 uur per dag een breed assortiment van programma’s uit die altijd gevuld zijn met de nodige dosis humor.

Nummer 1 in Comedy

Comedy Central is het enige merk dat 100% inzet op humor. En humor is subjectief: van scheten tot begrafenissen, Comedy Central is er op de meest ongelegen en gedenkwaardige momenten van ons leven. De missie van Comedy Central is om het leven elke dag een beetje grappiger te maken en de grenzen van de komedie te verleggen.

Comedy Central is de bestemming speciaal voor comedypro’s en staat bol van exclusieve shows speciaal voor de echte comedyfan zoals Broad City, Inside Amy Schumer, stand-up specials, maar ook satirische nieuwsshows zoals The Daily Show with Trevor Noah, The Late Late Show with James Corden en The Opposition with Jordan Klepper.


GameHouse.com

Gratis Spelletjes

Op zoek naar de beste gratis spelletjes van hoge kwaliteit? U bent op de juiste plaats. Op GameHouse, vindt u meer dan 2300 geweldige spellen in de meest populaire genres!

GameHouse is uw thuis voor duizenden casual en indie games. Hidden Object, Time Management, Match 3, en meer.

Gratis of betalend, jij kiest!

De boog kan niet altijd gespannen staan. Bij GameHouse zit je goed voor urenlang spelplezier.

Bij GameHouse vind je meer dan 2.300 gratis games en spelletjes in verschillende categorieën: populair, top played, action, card games, hidden object, vele versies van het wereldberoemde Mah-jong, puzzles en ook de momenteel zeer populaire strategy en time management games. En dan zijn er ook nog de GameHouse exclusives, games die je alleen maar op GameHouse kan spelen. Iedereen vind er wel een spel waaraan je veel plezier zal beleven.

Speel zoveel games als je wilt, onbeperkt, voor een klein maandelijks bedrag. Niet klaar om je te binden? Probeer elk spel gratis uit!

Gamequarter.be

Onafhankelijke reviews voor de Benelux

GameQuarter.be – Your Gaming Universe is hét onafhankelijke gamesmedium in de Benelux. Dagelijks brengen wij je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Gamer-friendly

GameQuarter is dé webstek in opmars om als gamer volledig op de hoogte te zijn van de laatste evoluties in de gameindustrie. GameQuarter engageert zich om hun gamers 24/7/365 te voorzien van het laatste nieuws. Door de unieke samenstelling van onze redactie zorgt een team van gemotiveerde (game)journalisten er voor dat het dagelijkse nieuws op een sappige én gamer-friendly manier verteld wordt.


GameKult.com

Je speelt niet gelijk wat? Lees dan ook niet het-eerste-het-beste!

Gamekult is een site met nieuws over videogames en staat op zijn redactionele onafhankelijkheid. De redactie staat gekend om hun integriteit. Gamekult is gegroeid tot een ontmoetingsplaats voor spelers die zich willen laten informeren, vermaken en communiceren met hun leeftijdsgenoten. Via blogs en fora communiceren ze actief met elkaar en met de redactie.

Onafhankelijke verslaggeving

Gepassioneerd door videogames maar ontevreden over wat de gespecialiseerde pers van die tijd bood, richtten Clément Apap en Kévin Kuipers op 1 december 2000 de website Gamekult.com op. Aan hun zijde staat een redactie van journalisten uit alle lagen van de bevolking, met als enig doel de site te creëren die ze zelf willen lezen.

Bij Gamekult geloven ze dat lezers beter verdienen dan saai entertainment of een simpele opsomming van games voor tieners. Bij GameKult geloven ze dat spelers net zo veeleisend zijn als zij. En in een tijd waarin mensen ons proberen te overtuigen dat je alleen goed bent in het bekijken van video’s, het becommentariëren van top 10 films en het delen van fotomontages op sociale netwerken, blijft Gamekult een unieke stem in de videogamepers.

Volledige transparantie van de testen

Gamekult is geen catalogus, en het doel is niet om u games te laten kopen tegen elke prijs. De mening van GameKult zal niet altijd de uwe zijn. Gamekult-tests worden altijd uitgevoerd op de definitieve versie en altijd neemt de GameKult redactie ruim de tijd om het spel te spelen en nooit bij de ontwikkelaar, of onder opgelegde voorwaarden.

Met het oog op volledige transparantie vermeldt Gamekult of de test werd uitgevoerd op een speciale versie of gekocht of gedownload in de handel (commerciële versie). Wanneer de tests worden geïllustreerd met afbeeldingen die door de uitgever worden verstrekt als onderdeel van de promotie van het spel, worden ze “screenshot editor” genoemd.


Zita.be

Online lifestyle magazine

Zita.be is een online magazine met een overzicht van lifestyle nieuws, leuke weetjes en trending topics, aangevuld met de belangrijkste actualiteiten.

Portal site 2.0 voor een Guilty Pleasure momentje

Zita.be is de voormalige portal site van telecom operator Telenet. In 2017 werd de site overgekocht door Mass Transit Media en behoort nu tot de groep van Metro.be.

De site heeft zijn portal insteek wel behouden, maar opgefrist aan de hedendaagse noden en useability van de moderne surfer.

Bij Zita.be kan je terecht voor dat guilty pleasure momentje: nationaal en internationale gossip (Miley Cyrus na 7 maanden huwelijk al zoenen gespot met een andere vrouw), grappige of quasi ongeloofelijke artikels en video’s (Dronken Rus ontdekt dat je best geen beer aait, Man doet dochter dna-test cadeau en ontdekt dat hij haar vader niet is), maar ook randnieuws (Kussend koppel valt dood tegemoet van brug), trends (Artsen stellen verontrustende trend vast: V-steaming) en weetjes (Eén of vier Millenials heeft geen vrienden).

Andere populaire rubrieken zijn: Gaming (met o.a. Mah-Jong, Bubbles en Galactic War), Weerbericht en de TV gids.


Kerncijfers

Deze Nederlandstalige site ontvangt maandelijks 808.000 unieke bezoekers en bereikt vooral een 45+ publiek.

9lives.be

Game On!

9lives is de grootste Vlaamse gamingwebsite waar je terecht kan voor de laatste reviews, previews, nieuwtjes en video’s in gameland!

Gaming Community

Op 9lives vind je alles over games: nieuws, reviews, previews, releasedata en video’s! Bij 9lives staan er drie pijlers centraal: informatie, inspiratie en interactie. Hulp nodig bij een bepaalde game? Of gewoon je mening geven over iets? Check het 9lives-forum, het grootste jongerenforum van Vlaanderen!