Sporza, de referentie voor sport deze zomer

Ronde van Frankrijk blijft populair

Tijdens de afgelopen drie weken zat de Vlaming aan het scherm gekluisterd voor de 104e editie van de Ronde van Frankijk. Vooral de online verslaggeving van de koers deed het dit jaar opvallend goed, met een forse stijging van het aantal streamingkijkers op sporza.be.

Wie op elk moment echt alles over de Tour wilde weten, kon de voorbije weken terecht bij het online-aanbod van Sporza. De site was heel populair, met gemiddeld 402.711 UB’s per dag. Gemiddeld 71.000 UB’s lazen dagelijks de nieuwsartikelen over het wielrennen, een stijging van 29% tegenover vorig jaar. Dagelijks volgden gemiddeld 62.089 UB’s het wielernieuws op de voet via het live match center waar de etappes live gevolgd konden worden (rustdagen niet meegeteld). Tot slot vonden elke dag gemiddeld 38.286 UB’s de weg naar de livestream van de Ronde Van Frankrijk. Dat is bijna 60% meer dan vorig jaar.

Hiermee bewijst Sporza.be dat het grootste sport-platform van Vlaanderen te zijn.

 

Start voetbalcompetitie, WK Atletiek en de Ronde van Spanje

Afgelopen weekend werd de Belgische voetbalcompetitie weer op gang getrapt.  Met Club Brugge die onder leiding van trainer Ivan Leko, RSCA Anderlecht van een volgende landstitel wil houden, maar ook met de terugkeer van ‘Good Old’ Antwerpen naar eerste klasse belooft het een interessant voetbalseizoen te worden.  Kijk of jij klaar bent voor het nieuwe voetbalseizoen en doe hier de test.

Van vrijdag 4 tot zondag 13 augustus vindt in het Olympic Stadium in Londen het WK atletiek plaats, de tweejaarlijkse hoogmis van de moeder aller sporten. We kunnen dan nog een laatste keer genieten van Usain Bolt.  In het wielrennen kijken we ook uit naar de Ronde van Spanje, de Eneco-tour en de Druivenkoers in Overijse.  Sporza besteedt ruime aandacht aan deze evenementen, zowel op radio en tv als online.

 

Ontdek de nieuwe mobiele formaten en de speciale packages voor augustus en september.
Natuurlijk kan je ook adverteren in deze kwalitatieve sportcontext met display formaten en video.

Contacteer salesteam@pebblemedia.be voor meer info.