RTBF Tendance

De laatste trends gespot door de RTBF

Tendance is RTBF’s goed nieuws blog. U vindt er ideeën voor activiteiten, nieuws over de mensen op de planeet, zero waste tips, mode- en schoonheidstrends en recepten om uw hongerige maag te vullen!

Lifestyle Blog

De Blog nodigt je uit om alle trends op het gebied van mode, deco-design, welzijn en ontspanning te ontdekken. Laat je op een eenvoudige en praktische manier inspireren, met alle informatie en tips om beter van het leven te genieten en het op de juiste manier aan te pakken.

Mode: alle modetrends die je niet mag missen. Een groot aantal slimme en toegankelijke tips om mode binnen handbereik te brengen; inspireer uw stijl met Belgische ontwerpers.

Deco-Design: alle goede ontwerp- en decoratietips voor uw huis. Verlichte en betaalbare onderwerpen binnen het bereik van alle smaken en alle interieurs, om uw leefomgeving te verfraaien.

Welzijn: alle slimme tips en trucs voor welzijn en schoonheid. Zelfverbetering en voedingsadvies, evenals de laatste aanbevelingen voor een goed en mooi gevoel.

Ontspanning: alle goede tips voor creatieve en slimme activiteiten. Veel suggesties voor de hedendaagse hobby’s en geneugten op het gebied van uitstapjes, hobby’s, reizen en culinaire ontdekkingen.