Public.fr

Opkomende beroemdheden

Public richt zich op opkomende beroemdheden, met een mix van promotie en entertainment. Nabijheid tot de sterren, interviews en verhalen in plaats van schokkende onthullingen.

Public Magazine

Het magazine waarop de site is gebaseerd levert je wekelijks je dosis verhalen van de grootste beroemdheden en de heetste roddels, manieren om je garderobe te updaten met de nieuwste trends op een budgetvriendelijke manier. Stijlanalyse, winkelideeën geïnspireerd door beroemdheden die de lat hoog leggen en schoonheidsadvies om met je look te spelen, plus primeurs, interviews, sappige exclusieve beelden… Publiek brengt je het beste van de buzz en helpt je topmode en -schoonheid te vinden!

Public website

Public.fr is een entertainment site voor de millenials en vooral voor iedereen die geïnteresseerd is in people nieuws. Deze site, opgebouwd rond 4 thema’s (grafisch, technisch, redactioneel en reclame) voldoet aan de verwachtingen van Feminials op een jonge, soms oneerbiedige maar altijd respectvolle toon. Tot slot onderscheidt het zich door zijn moderne en overzichtelijke vormgeving, een vereenvoudigde toegang tot de inhoud maar ook meer vrouwelijke artikelen met een hoge toegevoegde waarde voor Publinautes en vooral favoriete thema’s: ster, TV, royalty, mode, schoonheid.

People: Alle primeurs van Franse persoonlijkheden bekend bij het grote publiek: Laeticia Hallyday, Karine Ferri, Karine Le Marchand, Sophie Davant, Laura Smet, David Hallyday, Iris Mittenaere, enz… maar ook op leden van royalty’s of influencers.

Beauty: Kappers, make-up, huidverzorging, diëten, nagelkunst: Public geeft je tips om u in deze gebieden mooi te voelen met advies van Youtubeuses en sterren op het gebied van schoonheid.

Mode: Public.fr ontcijfert de laatste modetrends door middel van de flagship secties: Star looks, Fashion Coaching, Instaglam, In de kleedkamer van … of Fashion Brigade.

TV: Public volgt en becommentarieert al het laatste nieuws op Reality TV, tv-series of tv-shows zoals TPMP, L’amour est dans le pré, Mariés au premier regard, enz.

Popcultuur: Bioscoop, Muziek, Boeken, Publiek geeft zijn mening over de nieuwste releases. Vind ook de Buzz van de redactie!

Het studentenleven: Naarmate de examens naderen, vind je veel artikelen om je te helpen slagen in je studie: Bac, Brevet, stages en oriëntatie.

Psycho-Sexo: vind alle tips om je seksleven op te vrolijken.

Daarnaast biedt de redactie van Public veel goede tips, maar ook liedteksten, wedstrijden, astrologie of foto’s van mensen. Tot slot kan je vanaf nu alle video’s die de krachtigste inhoud van de site illustreren en de dossiers gewijd aan actuele thema’s in speciale rubrieken ontdekken.