Play Sports

De beste analyses in een totaalbeleving

Play Sports (voorheen Prime Sport en Sporting Telenet is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van verschillende (deels eigen) zenders.

Via de televisiezenders worden wedstrijden uit diverse Europese voetbalcompetities, waaronder de Belgische Jupiler Pro League, uitgezonden. Daarnaast toont Play Sports onder andere Amerikaans NBA-Basketbal, American football en Golf. In maart 2014 verkreeg het ook rechten om tot en met 2019 Formule 1 uit te mogen zenden.

Intense totaalbeleving

Met een vernieuwd aanbod en een intense totaalbeleving wil Play Sports sporters en supporters dichter bij elkaar brengen. Het brede sportaanbod legt de focus op Belgische sporthelden. Sportliefhebbers zitten voortaan op de eerste rij voor het beste voetbal, hockey, volleybal, auto- en motorsport, golf en veldrijden. Ze komen dichter bij hun helden dankzij de innovatieve concepten die helpen bij het supporteren: nieuwe programma’s en competities, live verslaggeving, een verbluffende Play Sports app met ‘live statistics’ en top entertainment op en naast het scherm zorgen voor een totaalbeleving in het teken van de liefde voor de sport.