Nostalgie.be

“Gelukkige radio”

Nostalgie speelt de grootste klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ’90, zowel Frans als Engels. Deze muziek wordt aangevuld met diverse rubrieken waarin muzieknieuws, films, concerten en interviews worden besproken. De zenders hechten belang aan sterke waarden: optimisme, authenticiteit, respect, ecologie, menselijkheid en emotie. Het is de “gelukkige radio” bij uitstek in Franstalig België. Nostalgie creëert een goed gevoel.

Generator van emoties

Als radiostation voor volwassen muziek heeft Nostalgia een echte passie voor muziek en je kunt het in de lucht voelen. Dit wordt benadrukt door de animatie en diverse tijdschriften die het laatste muzikale nieuws, albumreleases, concerten, interviews en niet te vergeten de must-see “La Story” van Brice Depasse presenteren.
Radio is geworteld in sterke waarden: familiegeest, authenticiteit, ecologie, hart en emotie.

Nostalgie is een generator van emoties met het beste van de liederen van de jaren ’80 en ’90, zowel Franstalig als Engelstalig, en legendarische artiesten.

Nostalgie staat bekend om haar zonnige ochtendshow “La Nosta Family” met Ingrid en Bruno. s Avonds komen muziekfans samen om te luisteren naar “Nosta Club”. De historische “Soul Party” op zaterdagavond is ook een vaste waarde in het radiolandschap.

Inzetten op digitale kanalen

Nostalgie was het eerste radiostation dat extra digitale kanalen (webradio’s) opstartte. Vandaag biedt het station 25 extra kanalen aan via Nostalgie.be: Nostalgie 60’s, Nostalgie 70’s, Nostalgie 80’s, Nostalgie Love, Nostalgie Soulparty, Nostalgie New Wave, Nostalgie New Wave, Nostalgie 60’s, Nostalgie 70’s, Nostalgie 80’s….


Kerncijfers

  • Nostalgie is de eerste muziekzender in Franstalig België.
  • De zender bereikt meer dan 550.000 luisteraars per dag en is vooral gericht op de doelgroep 35-54 jaar.