Marmiton

Passie voor koken

Marmiton is het grootste digitale merk in Frankrijk dat zich richt op voeding en koken. Met zo’n 70.000 recepten heeft Marmiton sinds de lancering ernaar gestreefd om koken toegankelijk te maken voor iedereen en de liefhebbers van de wereldkeuken te verenigen met hun gedeelde passie voor koken.

Delen van recepten en kooktips

Marmiton is in de loop der jaren uitgegroeid tot een community van miljoenen mensen die hun recepten, kooktips en favoriete eten graag bespreken en delen. Daarenboven is Marmiton ook een app met dagelijkse receptideeën, video’s en tutorials en een zoekmachine die je helpt om honderden verschillende recepten te vinden.

Marmiton magazine & shop

Marmiton is ook beschikbaar in gedrukte vorm. Het magazine verschijnt om de twee maanden en bevat de beste seizoensrecepten op basis van telkens een ander thema. Je vind er ook exclusieve inhoud, waaronder specials zoals “Bien Manger” boekje (eet goed).

Marmiton heeft een online winkel waar u kookgerei, bakblikken, huishoudlinnen, een breed scala aan cadeaus, Marmiton receptenboeken en het Marmiton Magazine kunt kopen.