Hollywood entertainment naar Vlaanderen

Deze entertainmentzender zendt kwaliteitsvolle prime-time series uit zoals ‘The Walking Dead’, ‘Legion’ en ‘The Flash’. Er is ook ruimte voor humor. Komische series als ‘Superstore’ en ‘Rules of engagement’ blazen een lichte wind door de zender. Hoogwaardige series vormen een sterke basis van FOX. Hun trouwe fans, worden meteen ook fans van het kanaal.

FOX’s belofte aan de kijkers? Het brengen van de beste serie, als eerste. Het kanaal zendt alle nieuwe afleveringen slechts één dag na de première in de Verenigde Staten uit. Op deze manier brengt FOX altijd het beste eerst. Deze manier van programmeren verbetert de loyaliteit van de kijkers aan het kanaal. Samen met persoonlijkheden die de programmering en programma’s presenteren, weet dit kanaal hun publiek te behandelen.

De programmering van het kanaal bevat een grote verscheidenheid aan inhoud. Op deze manier bereikt FOX een divers publiek. Ze richten zich op hitseries als ‘the Walking Dead’ en ‘Legion’. Maar ondertussen vinden ook komedie-, vecht- en soapseries hun weg op het scherm.

Programmatie

De zender zendt nieuws, talkshows, entertainment, sport, spelprogramma’s en documentaires uit. De meest gekende programma’s zijn:

  • Legion
  • Atlanta
  • Deep State
  • The Walking Dead
  • Empire