ELLE

ELLE is intelligent en neemt mode serieus

ELLE.fr is de site van alle nieuwste trends op het gebied van mode, schoonheid, mensen, vrije tijd, koken, decoratie of het ELLE Active-gedeelte om zo dicht mogelijk bij het universum van het merk en de verwachtingen van de lezers te blijven. Je vindt er ook praktisch advies, video-tips, portretten en confidenties van sterren en ontwerpers…

Pebble Media biedt de Belgische bezoekers aan op Elle.fr

ELLE = MODE = ELLE

De Franse oprichtster Hélène Lazareff zei het al in 1945: “ELLE is all about creating appetite”. ELLE is het grootste modeblad ter wereld, waarbij mode ook staat voor beauty, uitgaan, hotspots en hot people. De redacteuren zijn er 24/7 mee bezig en staan model voor de doelgroep: hoogopgeleide vrouwen (en vooruit, 1 man) die in de stad wonen en werken, veel reizen, uitgaan en gek zijn op mode. ELLE weerspiegelt de tijdgeest en de belevingswereld van haar lezeres en is always in the know.

Onder supervisie van de plaatselijke redacties en via 4 grote thema’s (Mode, Beauty, Maatschappij en Actualiteit) volgt de nieuwe ELLE.be alle huidige trends en biedt het surfers een echte ‘Belgische’ kijk op de nationale en internationale vrouwelijke actualiteit.  

ELLE is INSPIRATIE , ASPIRATIE , NOOIT ALLEDAAGS OF GEWOONTJES

ELLE digitaal

ELLE in digitale versies: de continue ELLE-ervaring. Alle expertise, de toon en het unieke universum van ELLE’s News, Fashion, Beauty en Lifestyle zijn op elk moment terug te vinden op ELLE.FR, het alter ego van ons magazine of op de sociale gemeenschappen voor een duik in het bruisende hart van ELLE. Exclusieve inhoud en formaten om te lezen, te bekijken en te beleven, altijd zo dicht mogelijk bij onze lezers van vandaag en morgen.