CuttingEdge.be

Cultuur & Entertainment

CuttingEdge.BE = muziek, boeken, films, games, theater, tv, radio, expo in messcherpe recensies, nieuws, interviews en foto’s en repo’s.  

Cutting Edge is dé onafhankelijke cultuur- en mediasite van België en Nederland. Met messcherpe recensies, foto’s, video-interviews, specials, wedstrijden… over albums, concerten, films, boeken, theater, dvd’s, strips, games, radio en tv.

Een platform voor kunst & cultuur

Cutting Edge biedt een platform om kunst en cultuur in al haar vormen te belichten. De gedreven vrijwilligers schrijven recensies, nemen interviews af en pennen opiniestukken neer over boeken, strips, films, games, albums, concerten, theaterstukken en TV-programma’s. De missie is dan ook om cultuur in de breedste zin van het woord te verspreiden onder een zo groot mogelijk publiek. Zowel Belgische acts als internationale artiesten en auteurs passeren daarbij de revue. 

Sinds 2002 geeft CuttingEdge over ‘all things culture’ een onderbouwde mening met kennis van zaken en een knipoog op z’n tijd. CuttingEdge is messcherp in z’n oordeel en streeft ernaar om toegankelijke en duidelijke teksten te schrijven. Zelfs iemand die nog nooit van de band of het game gehoord heeft, moet iets opsteken van de recensie.

CuttingEdge is onafhankelijk en die vrijheid benutten ze om zowel bekende namen als opkomend talent een plaatsje te geven op de website.