BFMTV Sport

Het mooiste sportaanbod

BFMTV Sport is powered by RMC Sport Van het gras van de Premier League tot de atletiekbanen van ’s werelds grootste bijeenkomsten, de meest spraakmakende bokswedstrijden en het beste van de extreme sporten, de multidisciplinaire catalogus van premium rechten kent geen grenzen. Het bewijs hiervan is de exclusieve verwerving van de rechten op de Champions League en de Europa League vanaf september 2018; de twee meest aantrekkelijke clubcompetities ter wereld.

Top presentatoren

BFMTV Sport heeft een ongeëvenaard aanbod verspreid over 6 kanalen (BFMTV Sport 1,2,3,4, News & ultra high definition) maar bovenal is het een dream team van presentatoren om van elke wedstrijd een echte rollercoaster van emoties : Christophe Dugarry, Frank Leboeuf, Emmanuel Petit, Philippe Saint-André, Fred Weis….

In het hart van de doelgroep

BFMTV Sport heeft meer dan 3 miljoen fans per maand en het merk is over het algemeen het meest affinerende sportkanaal op de 25-49, het hart van de sportfans. BFMTV Sportkanalen die deel uitmaken van het aanbod van meer dan 4 miljoen SFR-abonnees zijn digitaal beschikbaar via hun sportnieuwssite en een speciale mobiele applicatie.