Beursduivel.be

De grootste informatiebron voor beleggers

Beursduivel.be is opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste informatiebronnen voor beleggers in België. De bezoeker kan er terecht voor het laatste economisch en beursnieuws en voor realtime koersen. Ervaren financieel journalisten brengen exclusief nieuws en tips en adviezen over de beurs. Daarnaast schrijven deskundigen, zoals vermogensbeheerders en beleggingsgoeroes, dagelijks columns, waarin zij hun visie op de laatste ontwikkelingen geven. Beursduivel.be is onderdeel van IEX Media.

Beursduivel.be is vernieuwd!

Sinds kort kan je op Beursduivel.be realtime Belgische koersen én nieuws over de Belgische beurs vinden, naast het Amsterdamse, Europese en Amerikaanse beursnieuws. Naast meer aandacht voor Belgisch nieuws, zullen ook vaker columns en adviezen van experts die hun sporen verdiend hebben in de Belgische beurswereld gepubliceerd worden. Op het forum kunnen beleggers in contact komen met andere beleggers en met hen discussiëren over de beurs of individuele aandelen.

Bezoekersprofiel

De bezoeker van Beursduivel.be is voornamelijk hoog of middelbaar opgeleid, in ruim vier op de vijf gevallen man en meer dan 60% is 55 jaar of ouder. Toch weet ook de jongere belegger Beursduivel te vinden: bijna 20% is jonger dan 44 jaar. De doelgroep is vooral geïnteresseerd in beleggen, financiële dienstverlening, vastgoed, auto’s en motoren, entertainment en lifestyle. Daarnaast wordt het beursnieuws op de voet gevolgd. Bezoekers hebben in het verleden belegd, beleggen op dit moment of denken erover na om weer te gaan beleggen. De doelgroep houdt de markt scherp in de gaten om kansen te zien, hierop in te spelen en rendement te behalen.

Op het vernieuwde Beursduivel vinden beleggers

  • Belgisch én Amsterdams, Europees en overig internationaal financieel nieuws
  • Realtime koersen
  • Opinies van Belgische beursexperts
  • Persoonlijk: watchlist en schaduwportefeuille
  • Beleggers kunnen zich tevens aanmelden voor de ochtendnieuwsbrief of de ‘Tips & Opinie’ nieuwsbrief van Beursduivel