Aujourd’hui.com

Oplossingen voor een beter leven

Aujourd’hui.com is opgericht om wellness-oplossingen te bieden voor de 21e eeuw, die mensen over de hele wereld de mogelijkheid bieden om gezonder te eten, langer te leven en beter lief te hebben.

CEO Fabrice Boutain stelt: “Het zit in ons DNA, cultuur en waarden om innovatieve wellnessproducten te creëren die ook efficiënte en effectieve oplossingen zijn”.

Helpen voor een beter leven

Met meer dan 500.000 actieve leden is Aujourdhui.com het eerste internetportaal voor vrouwen dat gewijd is aan een beter leven.

Om haar abonnees te helpen om beter te leven, biedt de site gratis en betalende tools om actie te ondernemen: coaching programma’s, sociaal netwerk en wellness-advies rond 7 sterke thema’s: vermagering, voeding, koken, psycho & tests, fitness en gezondheid, zwangerschap, en tenslotte moeder & baby.

Aujourdhui.com biedt online afslank coaching programma’s aan. De auteurs van deze programma’s behoren tot de grootste namen in voeding, natuurgeneeskunde en emotioneel management.

Secties: Vermageren / Voeding / Koken / Fitness & Gezondheid / Psycho & Tests / Zwangerschap en baby / Shop

Kerncijfers

  • In Frankrijk heeft Aujourdhui.com meer dan 1,5 miljoen bezoekers
  • Meer dan 1 miljoen gecertificeerde persoonlijke ontwikkelinstesten en -rapporten verkocht
  • Meer dan 1 miljoen downloads van de mobiele toepassingen voor de iPhone en Android tot op heden

Le Grand Challenge

Fabrice Boutain (CEO van Aujourdhui.com) kwam samen met een team van uitzonderlijke gewichtsverlies- en gezondheidscoachers en 150 gemotiveerde leden bijeen in een weekend vol actie in Montpellier om een wereldrecord op te bouwen. Le Grand Challenge