01Net.com

Sinds de jaren 2000 ondersteunt 01net de Fransen in hun digitale leven. 01net is beschikbaar in tijdschriften, digitale en web-tv’s en biedt een reeks van multi-ondersteunde inhoud en diensten in de hightech wereld. 01net.com is verkozen tot de favoriete hightech site van de Fransen en biedt het meest complete redactionele aanbod op de markt met een drievoudige positionering.

Favoriete hightech

01net.com is verkozen tot de favoriete hightech site van de Fransen en biedt het meest complete redactionele aanbod op de markt met een drievoudige positionering:

  • Informeren – met het laatste nieuws over de technologische cultuur (trends, tentoonstellingen, acteurs, …)
  • Aanbevelen – dankzij Labo 01net worden elk jaar meer dan 700 producten onderworpen aan grondige tests om internetgebruikers te helpen bij hun aankoopkeuzes
  • Consumenten – door het aanbieden van een gratis download service in volledige en legale versie, een selectie van goede tips en aanbiedingen voor evenementen.


Kerncijfers:

Met 6,9 miljoen unieke bezoekers en bijna 1,5 miljoen fans en volgers op sociale netwerken is 01net.com nu het toonaangevende redactionele merk op High-Tech met een publiek dat zich inzet voor onze inhoud.