Laura Varga versterkt Pebble Media

Laura Varga

Laura Varga is vanaf maandag 27 augustus aan de slag bij Pebble Media als Client Service Manager in het sales team. Pebble Media wordt haar eerste media-ervaring en met haar master Commercial Engineering, een gezonde dosis goesting en drive zal ze reclamebureaus, mediabureaus en adverteerders begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte digitale productmix voor elke campagne.

Inge Moerenhout, Sales Director: “Laura valt op door haar enthousiasme, leergierigheid en juiste attitude. Haar dynamiek sluit naadloos aan bij de rest van het team en zal garant staan voor een perfecte service naar onze klanten. Zij wordt het eerste en vaste aanspreekpunt van o.a. GroupM, Havas, Zenith/Vivaki en Dentsu Aegis.”

Als Client Service Manager zal ze na een overgangsperiode Karolien Tambuyser vervangen, die binnen Pebble Media doorgroeit naar Programmatic Commercial Lead.

Laura Varga: Ik verheug me erop om in de mediawereld te stappen. Het inspirerend en innoverend karakter van Pebble Media spreekt me enorm aan. Ik geloof in hun uitgebreid digitaal aanbod en hun continue investering in nieuwe technologieën. Ik ben heel enthousiast om deel uit te kunnen maken van een dynamisch team dat impactvolle campagnes lanceert en uitstekende service biedt aan hun partners.”