Pebble Media verrijkt sport aanbod met EUROSPORT.FR

Eurosport is in Europa de grootste commerciële omroep die zich richt op sport. Eurosport maakt deel uit van de Discovery groep en naast verschillende zenders heeft Eurosport ook websites en apps voor smartphones en tablets.  Bij Eurosport vind je een grote variatie aan sporten.  Natuurlijk komen de grote sporten als tennis, motorsport, voetbal en wielrennen uitgebreid aan bod. Maar ook de Olympische Spelen, kleinere sporten en wintersporten worden uitgebreid uitgezonden.

Eurosport staat gekend voor zijn kwalitatieve verslaggeving.  De website bulkt van artikels van eigen verslaggevers en video’s met analisten uit eigen studio.  Hierdoor biedt Eurosport.fr niet alleen een uitermate interessante context, maar ook hoog kwalitatieve content. Live sport verslaggeving is gigantisch populair.  Ook als Eurosport niet over live videorechten beschikt, dan bieden ze wel live verslaggeving aan waardoor je elke wedstrijd op de voet kan volgen.

Pebble Media heeft de exclusieve rechten verworven om Belgische bezoekers van Eurosport.fr te bereiken zowel op desktop, mobiel en video.   Het sportaabod binnen Pebble Media met o.a. Sporza, Telenet PlaySports, F1i.com, BFM Sports en nog vele anderen wordt hiermee versterkt.

Eurosport.fr zorgt tevens ook voor een mooi taalevenwicht in het sportaanbod naast Sporza (het grootste Nederlandstalige sportmerk in België).


Bezoek www.eurosport.fr