Nils Dero kiest voor Pebble Media

Nils Dero

Op 15 juli is Nils Dero van start gegaan als Commercieel Directeur bij Pebble Media.  Na enkele jaren ervaring als Key Account Manager bij Jobat en Mediahuis Connect nam hij een bewuste stap vooruit in zijn loopbaan.  Pebble Media was voor hem de beste keuze om in een sterk concurrentiele en transformerende markt een waardevolle impact te kunnen maken.

Nils Dero: “In de huidige, veranderlijke markt worden we steeds meer geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en concurrenten. Het Pebble Media team heeft eigenschappen die het perfecte antwoord hierop vormen: dynamisme, durf en veel goesting.  Dankzij hun sterke digitale platformen en intelligente data-aanpak slagen ze erin om heel veel klanten te helpen op een impactvolle manier hun doelgroep te bereiken.  Samen met dit gedreven salesteam kijk ik er dan ook enorm naar uit om verder op zoek te gaan naar totaaloplossingen waarin innovatie en klant centraal staan.”

Koen Van Rhijn, CEO Pebble Media: “Wij zien in Nils een enthousiaste professional die zin heeft om mee te bouwen aan het verhaal van Pebble Media, waarin samenwerking en oplossingen vinden voor de marktnoden centraal staan. Dankzij zijn ervaring kan Nils mee denken over de evolutie van ons salesteam, de domeinen waarop we actief willen zijn en hoe we ‘easy access’ tot al onze producten creëren.”

Als Commercieel Directeur komt Nils aan het hoofd te staan van het Pebble Media salesteam.  Met zijn profiel en positieve instelling zal hij het team coachen en begeleiden om adverteerders bij te staan om performante en creatieve digitale campagnes uit te rollen.

Voor meer informatie kan je terecht bij Nils Dero of Koen Van Rhijn