Marik Luidens stapt over naar Pebble Media


Digital advertising is ‘technology driven’ en wint steeds meer aan belang binnen Pebble Media.  Hiervoor is technische expertise een absolute must.  Daarom zocht Pebble Media naar versterking op dit domein.  Vanaf 1 oktober gaat Marik Luidens Pebble Media als Technical Ad Operations Specialist vervoegen.  Marik zal samen met Kevin Voortmans een team vormen onder begeleiding van Bart Verbeiren, waarmee de technische dienstverlening voor zowel interne als externe klanten verder geprofessionaliseerd en uitgebreid zal worden.

Bart Verbeiren, Director Strategy Technology & Services

“Met Marik in het team kunnen we de toenemende vraag naar technische diensten voor publishers verder ondersteunen en uitbouwen. Als Technical Ad Operations Specialist, zal hij klanten langs zowel de aankoop- als verkoopzijde adviseren en begeleiden met de integratie van hun (advertising) technologie. De ruime expertise die hij meebrengt, sluit aan bij de lopende- en de te starten projecten.”

Marik Luidens

“De manier waarop Pebble Media vandaag met Ad Technologie omgaat, intrigeert mij enorm. Deze continu ontwikkelende markt zorgt voor grote uitdagingen bij Publishers. Pebble Media focust bewust op technologie en creëert hierdoor nieuwe opportuniteiten.  Mijn ervaring bij Adform zal zeker van pas komen.  Ik ken het bedrijf en hun bedrijfscultuur van een vroegere werkervaring en weet dat ik terecht kom in een goed team, met fijne collega’s.”


Bart Verbeiren

Voor meer informatie over de technische dienstverleningen van Pebble Media kan je terecht bij:

Bart Verbeiren
0499 70 50 27
bart.verbeiren@pebblemedia.be