Conversies als KPI

Wie ‘digitale reclame’ zegt, denkt ook aan ‘meten’ en ‘converteren’. Je wil communiceren naar een ruim publiek via een actie, een wedstrijd, een promotie of via een ander kanaal? En het aantal kliks zijn belangrijk ?

Van bij het begin besteden we bij Pebble Media veel aandacht aan de performance van je campagnes. Het is vanuit deze visie dat we Konvento en het High Performance Click-pakket samengesteld hebben.


Konvento

Je wil meer trafiek naar je website? Je pakt uit met een aantrekkelijke actie of met een promotie? Dan is Konvento het ideale product!

Aan de hand van een sprekende visual en een sterke, maar beknopte tekst, kan je surfers de weg wijzen naar je website. Omdat je betaalt per klik die leidt naar een website, is uw return on investment dus optimaal en heb je volledige controle over je media budget.


High Performance Click

High Performance Click, is hét performance product bij uitstek in een uitgebreide portfolio met sterke merken. Naast een groot bereik, zorgt de combinatie van displayformaten en Konvento (tekst ads & foto) voor goede campagneresultaten. We garanderen een optimale uitlevering van je campagnes en streven naar een maximale CTR. Na onderling overleg monitoren we jouw conversies en sturen hier graag op bij. Via Yield Management concretiseren we de dagelijkse “challenge” om het juiste advertentiemateriaal op het juiste moment in te schakelen.

We hechten veel belang aan A/B-testen en onderzoeken welke materiaalversie het best voldoet aan jouw KPI’s. We hechten veel belang aan de zichtbaarheid van de advertenties en testen continue met nieuwe formaten.

Het spreekt voor zich dat als de vooropgestelde klikvolumes sneller worden behaald, we graag overleggen om globale objectieven te verhogen.


Team Performance

Jan Klerkx

Jan Klerkx

Business Development Mng
0493 63 97 77
jan@pebblemedia.be

Othman Amarchouh

Othman Amarchouh

Adops Campaign Executive
015 28 12 10
othman@pebblemedia.be