Adverteren op het meest betrouwbare social platform

Het meest betrouwbare sociaal netwerk

LinkedIn is een van de grootste sociale netwerken ter wereld en zeer zeker het belangrijkste zakelijke netwerk. Daarenboven is LinkedIn is het meest betrouwbare social media platform dat adverteerders een brand safe omgeving biedt.

Marketeers doen beroep op LinkedIn voor de kwalitatief hoogwaardige gegevens. Het professionele platform maakt het mogelijk om gericht je content te bezorgen aan de LinkedIn leden volgens hun interesses. Het is ook mogelijk voor de adverteerder om de eigen gegevens te matchen met het sociale platform om zo gekwalificeerde prospects te bereiken, maar ook door deze leden te retargetten met het oog op lead generation en acquisitie.


Tought Leadership

De leden wenden zich op hun beurt tot LinkedIn voor toegang tot kennis. Of het nu gaat om het lezen van verhalen van experts of toegang tot professionele training, leden engageren zich op het platform om hun vaardigheden en ervaring in hun sector te ontwikkelen. Voor leuke video’s met katten of grappige vaktantiefoto’s ga je op andere sociale platforms, bij LinkedIn wordt bewust gekozen om tijd te investeren. Als marketingprofessional is het essentieel om zich te richten op de content waarmee ze hun carrière kunnen ontwikkelen en hun kennis vergroten.

Dankzij nauwkeurige, gedeelde profielgegevens van de LinkedIn leden kunnen merken prospecten bereiken door interessante en relevante content in hun nieuwsfeed te publiceren. Zo ontwikkelen zij hun commerciële relaties in elke fase van het verkoopproces. Van het creëren van bekendheid tot het genereren van gekwalificeerde leads en het werven van nieuwe klanten.

In België heeft LinkedIn een bereik van meer dan 3,7 miljoen reeds geregistreerde gebruikers … dat je heel precies kan aanspreken via een groot aantal targetingcriteria die beschikbaar zijn op LinkedIn zoals Sector (bijvoorbeeld Finance of IT), Seniorschap (bijvoorbeeld Owner, CEO of Manager), Functie (bijvoorbeeld Accounting, HR, Legal enzovoort) of zelfs Omvang van de onderneming.


Advertentie producten voor elke fase in de sales funnel

Sponsored Content

Plaats native advertenties in de LinkedIn-feed op alle platformen (zowel desktop als mobile) en bereik doelgericht een zeer betrokken publiek.
Stimuleer leads, bouw naamsbekendheid op en koester belangrijke relaties in elke fase van uw verkoopcyclus. Bouw je ideale publiek op met LinkedIn-profielgegevens en je eigen publiek.

Sponsored InMail

Stuur gepersonaliseerde berichten naar de mensen die het belangrijkst zijn voor uw bedrijf. Het responsieve ontwerp betekent dat je call-to-action (CTA) knop altijd zichtbaar is, of je nu op je mobiel of desktop zit.
De mails worden alleen geleverd als er leden actief zijn op LinkedIn. Strenge capping zorgt ervoor dat je bericht wordt opgemerkt.

Dynamic Ads

Maak contact met potentiële klanten door automatisch gepersonaliseerde advertenties door gebruik te maken van de eigen LinkedIn-profielgegevens van elke professional, zoals foto, bedrijfsnaam, functietitel en meer. Gebruik de automatisch en individueel ingevulde Dynamic Ads op desktop. Pas uw advertenties aan om naamsbekendheid op te bouwen, het verkeer te stimuleren en prospects te converteren, en meet en optimaliseer uw resultaten direct in Campaign Manager.

Carrousel Ads

Vertel een interactief verhaal dat professionals inspireert om actie te ondernemen.
Maak een serie kaartjes in één enkele advertentie waar je doorheen kan scrollen om een verhaal te vertellen, meerdere aanbiedingen te laten zien of om je doelgroep inzicht te geven.
Betover de decision makers met in het oog springende visuals die uitnodigen tot interactie.

Video Ads

Verleid een professioneel publiek met native video in elke fase van de buyers journey. Betrek zakelijke beslissers met video-advertenties in de LinkedIn feed op desktop en mobiel. Begrijp hoe je video’s presteren en welke professionals dat erop reageert.
Met video grijp je de aandacht en kan je je content strategie uitbouwen.


Team LinkedIn

Valérie Heyse

Business Development Mng
0473 87 71 58
valerie@pebblemedia.be

Leen Vloemans

Client Solutions Mng
015 28 12 07
leen@pebblemedia.be

Kristof Vanbellinghen

Yield Manager
015 28 12 19
kristof@pebblemedia.be