Je merk verbinden aan één van onze premium site-merken?

Wij bieden je de mogelijkheid om zeer doelgericht te adverteren via de sites die je merk versterken. Zo biedt Pebble Media je exclusief de website van de Vlaamse Openbare Omroep (VRT) zoals, één, Sporza, Dagelijkse Kost, maar ook de radio stations: Radio 1, Radio 2, Studio Brussel, MNM, … 

Verder kan je ook premium sites als Zita, Marie-Claire, Elle, Cosmopolitan, Doctissimo, Beursduivel, BFMTV, Bruzz, MTV, Nostalgie, NRJ, South Park, Njam! en nog veel meer … terug vinden in ons portfolio.

VRT

Thematische pakketten

Naast de mogelijkheid om elke site individueel aan je mediaplan toe te voegen, biedt Pebble Media verschillende thematische selecties aan. Het kiezen van één (of meerdere) thematische selecties biedt twee voordelen:

Combinatie van selectiviteit en kracht – Elke selectie laat je toe om rechtstreeks aanwezig te zijn op de sites van onze portefeuille die een bepaald thema behandelen. Dit betekent dat je een groot aantal potentiële consumenten tegelijk kunt bereiken via een aanwezigheid op meerdere kwaliteitssites, terwijl je communicatie zich concentreert op een welbepaalde doelgroep.

Een voordelige prijs – De CPM van een selectie is altijd lager dan de CPM van de sites waaruit ze bestaat. Je geniet zo automatisch alvast van een eerste korting.